Projecten RVO en RWS

LIKE energy is gecertificeerd auditor voor KEAA-pilot, energie audit op gebied van elektrische aandrijvingen. Keea

Een audit helpt u inzichtelijk te maken waar kostenefficiënt energiewinst te halen valt binnen uw elektrische aandrijfsystemen en de rapportage(inclusief verbetervoorstellen met uitgewerkte business case) levert input voor uw nieuwe CO2 reductieplan. LIKE energy is gekwalificeerd om aan deze audit mee te doen, op dit moment voeren wij al diverse audits uit bij bedrijven.

Enkele referenties zijn oa: ITS bv, VDL, Kamp Coating, FN-Steel, Libbey en Isover.

RWS

LIKE energy is per november 2019 gekwalificeerd bij RWS(WVL- LODK) te Utrecht, zaaknr 31154487 en erkend om voor de “Basiserkenning Infomil” (BeInfo) als energie expert op te treden. Wij staan ook op de lijst van specialistische bedrijven en zijn voldoende deskundig om te mogen worden ingezet bij OD’s, RUD’s en Gemeenten. Link (Versterking uitvoering energiebesparings- en informatieplicht – Kenniscentrum InfoMil)

Alleen de specialistische bedrijven die op deze pagina zijn vermeld, mogen worden ingezet door de OD’s, RUD’s en gemeenten. Het gaat hier om het leveren van diensten en services(advies, administratieve hercontrole, toezichthouden bij een bedrijf of instelling, (gevel)controles uitvoeren)zoals omschreven in de Uitvraag additionele middelen voor versterking en ondersteuning van de uitvoering informatie- en energiebesparingsplicht.